Záhady okolo Malajských lietadiel.

//Záhady okolo Malajských lietadiel.

Záhady okolo Malajských lietadiel.

1.

Neviem si pomocť, ale mne na tých Malajských lietadlách niečo smrdí.Posúďte sami.

Tak začnem asi volacími znakmi Boeingov 777.

1: MH17

2:MH370

3:Lietadlo na nerozoznanie od zmiznutého letu MH 370 či “zostreleného” MH 17. Bolo zakúpené floridskou spoločnosťou GA Telesis ako vyslúžilé lietadlo s cieľom zošrotovať ho, spoločnosť mu však v rozpore so svojim vyhlásením vybavila nové registračné číslo (N105GT) a premiestnila ho do Tel-Avivu, kde takmer ihneď skončilo v hangáre letiska.Neskôr GA Telesis v súvislosti s týmto lietadlom sfalšovala archív tlačových správ na svojom serveri.    http://www.jimstonefreelance.com/identicalflight370.html

2.

Toto ešte  nič záhadné nehovorí, tak pridám k volacím znakom lietadiel aj ich registračné čísla.

1:MH17 registračné číslo: 9M-MRD

2:MH370 registračné číslo: 9M-MRO

3:Lietadlo spoločnosti GA Telesis malo pred tým číslo registrácie: 9M-MRI   http://www.airframes.org/reg/n105gt  alebo:     http://www.airframes.org/reg/9mmri

 

3.

Ten deň,  krátko pred odletom  na facebook  zavesil istý holanďan menom Cornelis Schilder fotku lietadla s dodatkom: „pokiaľ zmizne, tak takto vypadalo“. Pripomenul tak stratené lietadlo letu MH370, ktorý sa záhadne stratil v Indickom oceáne.Na fotke je div sa svete  lietadlo s registračným číslom: 9M-MRC .     https://www.facebook.com/photo.php?fbid=465419050262262&set=a.121009184703252.21333.100003825135026&type=3     http://graphicsweb.wsj.com/documents/mh17-seatmap/?mod=e2tw#32a

4.

Zo záznamov webových stránok  flightRadar24, lietadlo letelo 10krát rovnakú trasu v predchádzajúcich letoch na linke Amsterdam-Kuala Lumpur. Prečo osudný deň lietadlo letelo inú trasu???

Tu sa mi natíska ešte jedna otázka, ako mohli separatisti postaviť Buk tam, kde lietadlo nemalo letieť?

Nikde nenajdete,teda apoň mne sa to nepodarilo, nájsť sáznamy letovej kontroly. To čo nájdete tak akurát neoficiálne správy, že ich tajná služba zhabala,aj s niektorými zamestnancami.Taktiež nájdete, že sa nikto pokúšal manipulovať  s trasami letu MH17 na webe flightradaru24.

5.

V ďalšom bode nebudem písať o mrtvolách bez krvy, zapáchajúcich telách atd. Toho je internet plný . Chcem však nasmerovať pozornosť na pasy.

Tak, ako u dvojičiek 9/11, Charlie Hebdo, atentát v Nice atd. aká náhoda, aj tu máme pasy,nepoškodené ohňom, výbuchom, pádom.

Je to náhoda, že podľa nájdených  pasov novinári zistili, že ich povodní vlastníci disponujú FB profilmy bez histórie a bez priateľov, které boli založené v rovnakom dni 21.apríla roku 2013?

npr. :   https://www.facebook.com/sophie.vandermeer.77

 

6.

Tu by som dal do pozornosti operáciu NORTHWOODS, konkrétne túto časť :

zničenie diaľkovo riadeného lietadla nad Kubánskymi vodami.

  • Cestujúci budú federálni agenti preoblečení za vysokoškolákov na dovolenke.
  • Na leteckej základni v Egline bude vyhotovený duplikát lietadla, vrátane farby a registrácie, v skutočnosti patriaci CIA. Duplikát bude nahradený pôvodným lietadlom a obsadený cestujúcimi. Pôvodné lietadlo sa zmení na diaľkovo ovládané.
  • Oba sa stretnú na juh od Floridy. Lietadlo s pasažiermi pristane v Eglinu, kde je vyloží a vráti sa mu pôvodní status.
  • Diaľkovo ovládané lietadlo prevezme pôvodný letový plán a nad kubánskymi vodami vyšle signál „MAYDAY“, ešte predtým, než ho na diaľku odpáli.

https://sk.wikipedia.org/wiki/Northwoods

 

Na záver len skonštatujem, že, nevymrieme po more.

By |2017-02-28T18:37:11+00:0028. februára 2017|Categories: Infovojna|2 komentáre

About the Author:

Avatar

2 komentáre

  1. … [Trackback]

    […] Read More on on that Topic: blog.infovojna.sk/zahady-okolo-malajskych-lietadiel/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: blog.infovojna.sk/zahady-okolo-malajskych-lietadiel/ […]

Leave A Comment