Wechselkracia

//Wechselkracia

Wechselkracia

Keď dnes chcú na niekoho povedať, že je zlý človek, obyčajne nestrácajú čas siahodlhým rečnením o tom, prečo sa rozhodli za takého ho označiť, ale používajú zaklínadlá: rasista, antisemita, neonacista, extrémista, homofób alebo rusofil. Preto sa používajú hotové kategorizácie, aby pospolitý ľud veľa nešpekuloval, teda ani nepochyboval, lebo pochybujuci môžu rebelovať.
Ešte prednedávnom bol v tej kategórii aj pedofil, ale to sa postupne mení, aby sme neurazili niekoho z našich, lebo dnes už ľudia akosi začínajú tušiť, že ten z našich, kto nie je psychopat, je asi aspoň homosexuál, násilník na ženy alebo pedofil. Veľakrát sa stáva, že jeden je všetko z horeuvedeného naraz.
Existuje ešte jedna kategória, ktorú manipulátori dokázali pred ľudom dokonale znevážiť – menovite, keď niekto povie “vekslák”, to je skoro tak, ako sa keby vás predtým niekto bol nazval pedofilom. Ako som uviedol vyššie, pedofil je už takmer rehabilitovaný, ale vekslák určite nikdy nebude, lebo vekslák je pre moc oveľa nebezpečnejší, ako pedofil.
Pre jasnosť uvediem, že keď ja hovorím “vekslák”, mám na mysli malého človiečika z ulice, ktorý sa rozhodol zarobiť si pár korún službou turistom alebo iným, ktorí z nejakého dôvodu potrebujú zameniť peniaze.
Zločin veksláka je v tom, že narušuje a tým ohrozuje monopol vládcov, ktorí už tisícročia parazitujú na homo sapiens tým, že si takýto monopol násilím vyárendovali len pre seba, a žiarlivo svoj monopol strážia. Wechsel je superparazitizmus a zdroj všetkej hospodárskej, vojenskej, mediálnej, sociálnej a politickej moci na planéte.
Vyvekslujú na svojom monopole miliardy denne, aby potom ľahko zarobenými peniazmi korumpovali politikov, kupovali médiá po celom svete a vyvolávali vojny proti rebelom, ktorí sa nechcú podriadiť ich monopolu na vekslovanie.
Len uvážte, že v našich časoch  sa na celej planéte 1,5 milardy ľudí ročne aspoň na krátky čas stane účastníkmi medzinárodného turistického ruchu, a väčšina z nich si u monolizovaných vekslákov musí zvekslovať priemerne tisíc dolárov. Koľko je jeden a pol miliardy krát tisíc.
Z každej transakcie majú desať percent – bez námahy, bez potu, rizika, a mnohokrát bez platenia daní, lebo, však, daňové raje slúžia hlavne monopolizovaným medzinárodným vekslákom.
V dnešných časoch približne dvesto miliónov ľudí z rôznych dôvodov žije a zarába na živobytie v jednej krajine, a posiela ťažko zarobené peniaze svojim blízkym do inej krajiny.
Dvesto miliard dolárov mesačne prejde monoplizovaným systémom svetových vekslákov.
Znovu desať percent do vreciek parazitov.

Ja už len pre dobrý pocit rebélie proti svetovým vekslákom, nech sa ocitnem kdekoľvek na svete, prvé, čo urobím, vyhľadám malého pouličného veksláka, prehodíme zopár slov, a podáme si ruky. Človek sa dobre cíti, keď pomôže blížnemu.

To je súčasť môjho boja za lepší svet.

Vlády sú zadlžené, krajiny sú zadlžené, korporácie sú zadlžené, malí podnikatelia sú zadlžení, nemocnice sú zadlžené, jednotlivci sú zadlžení, a nikto Vám ešte nikdy nepovedal, komu to všetci vlastne dlhujú. Hlavne však, ako sa ten veriteľ k tomu všetkému dostal, že môže každému požičiavať?
Medzinarodní veksláci.
Koľko aút mesačne by musela firma Volkswagen vyrobiť a predať, aby v zisku mohla konkurovať medzinárodným vekslákom?

Marx (zo známych dôvodov) kritizoval chudáka dedinského stolára alebo malorolníka za to, že si poctivou prácou zarábali na svoje živobytie a živobytie svojich dietok, dajuc pritom príležitosť zarobiť pár korún aj takému, čo by remeslo sám nezvládol, označil chudáka stolára za zločinného vykorisťovateľa, ale o medzinárodných vekslákoch si svoju veľkú hubu neobtieral. Tiež zo známych dôvodov.
A za jeho zločinné žvástanie len v dvadsiatom storočí zahynulo aspoň dvesto miliónov ľudí na celom svete.

Medzinarodní veksláci dnes ovládajú celý svet. Teda, takmer.
Rusko približne na polovicu; preto nemôžu Putinovi prísť na meno a pchajú Slovenskú armádu do Pobaltia a predávajú zbrane zúboženej Ukrajine – samozrejme na splátky a s úrokom. Ešte šťastie, že Rusi majú dobré a silné zbrane v kombinácii s geniálnym vládcom v Kremli.
Irán je na tom ďaleko horšie.

Najbližšie, keď budete niekoho počuť ako si svoju hubu ociambruje na Irán, keď bude hovoriť, že Irán treba izolovať, dokonca vojensky napadnúť a zničiť, dajte si tú námahu, a zistite si, aké je napojenie žvasajúceho na svetový wechsel-monopol.

 

By |2018-05-27T19:47:19+00:0027. mája 2018|Categories: Infovojna|4 komentáre

About the Author:

Avatar

4 komentáre

  1. … [Trackback]

    […] Read More Info here on that Topic: blog.infovojna.sk/wechselkracia/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: blog.infovojna.sk/wechselkracia/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: blog.infovojna.sk/wechselkracia/ […]

  4. … [Trackback]

    […] Info on that Topic: blog.infovojna.sk/wechselkracia/ […]

Leave A Comment