Sheila a Vaský

//Sheila a Vaský

Sheila a Vaský

Takže Vaský je údajne celý hotový zo Sheily, lebo ju chce sexovať. Teda aspoň toľko teória Martina Daňa. Ja som v mojich predchádzajúcich blogoch už jasne naznačil, že keď by ju nechceli sexovať aj iný, tak by ju nemuseli brať do väzby a podobne. Hádam si nikdo nemyslí, že Sheila v base s bacharmi hrala karty, že? A tí, čo ju z médií nabonzovali, to tiež spravili len preto, lebo ju chceli sexovať. Ja tomu hovorím fascinácia z prostitútky. Prostitútky majú totižto nemorálny obraz a tento používajú ako reklamu pre svoje ponúkané služby.

Každá žena chce byť tá najschopnejšia v posteli a mať čo “najrôznejšie” skúsenosti (vo význame s rôznymi partnermi).

Fakt, že prostitútky sú chudery, ktoré sú v reálnom živote a tiež ohľadom sexuality neúspešné, sa prostredníctvom vykonštruovanej verejnej mienky o prostitútkach snažia dostať k sexuálnym partnerom. Čiže keď je dlho panna, tak skúša presvedčiť celé svoje okolie, že už sexovala s polkou dediny, aby na to nalákala nejakého blbca, ktorý uverí, že keď hu už sexovalo toľko chlapov, tak to musí byť s ňou dobré. Prekvapenie príde potom ale keď sex prebehne, keďže svoju neschopnosť zafalšovať nedokáže a potom to rýchlo zhodí na niečo iné a zdúchne.

Toto je podľa mojeho odhadu aj prípad Sheily, s tým rozdielom, že pripúšťam možnosť že bola reálne znásilnená. Ale to nič nemení na veci, práve naopak, iba potvrdzuje moju teóriu.

Chudera, ktorá “drevkovaním”, alebo ako to ten Vaský hovorí, nedokáže svoje okolie o svojich schopnostiach presvedčiť, sa bude vždy uchylovať k stratégii rýchlo niekoho spraviť nadržaným, ako možno Vaského, ale v každom prípade tých ostatných partnerov, ktorí sa na nej už vystriedali, a potom zrdhnúť. Čiže vždy si tých svojich nápadníkov držať na dištanc a dávkovať im kúsky nádeje, aby sa na ňu komplet nevysrali. A vždy to bude zakrývať výhovorkami.

No a potom tu máme to naše typické, čo všetky ženy robia, aj moje bývalé partnerky, že keď to celé praskne, tak potom sa žena otočí o 180° a začne ohovárať klamstvami a hádzať špinu, ako to poznáme aj s odpadových seriálov a poobedných talkshowoch.

Čiže taká je situácia.

Takáto žena sa ale dá použiť len na jednu vec. Tajná služba, napr SIS, ju môže použiť na to, aby svojimi kecmi obtočila okolo prsta Vaského a potom aby jej nadržaný Vaský vykecal všetky plány a tajomstvá, aké má, ktoré potom neskôr môžu proti nemu použiť. Dovtedy sa Sheila otočí aj proti Vaskému a začne na neho hádzať špinu ako do teraz na každého.

Keď ale čítam tie nenávistné komentáre na Sheilu, je mi z toho zle.

Jedna vec je objektívne hodnotenie toho, čo je Sheila za chudera a druhá vec je to, že sa do nej bude niekdo obúvať. V tomto vidím aj chybu Martina Daňa, ktorý ju sám vyprovokoval svojimi rečami.

Takisto je fakt, že keď hovorím o tom, že využíva obraz prostitútky vo svoj prospech, tak to neznamená, že je prostitútka, že by sa niekedy prostituovala, alebo iné.

Fakt je ten, že priťahuje množstvo chlapov v rozhodujúcich funkciách, ako sme sa dozvedeli od Harabina, evidentne pomútila hlavu aj špeciálnemu prokurátorovi na toľko, že si išli nohy dolámať, aby ju mohli vziať do väzby. Pre sudcu, ktorý o väzbe rozhodol platí to isté. Z hľadiska objektívnosti treba ale dodať, že Harabin nevyviedol môj záver, iba skonštatoval, že cítili nutkanie ju do tej väzby dostať, zbytok je moje podozrenie, že asi preto, lebo im hlavu pomútila. A to sa kryje aj s teóriou, ktorú som spomínal už v prvej sérii blogov o Sheile, že takisto v televízii JOJ mala pravdepodobne fanúšikov, inak by jej nesurfovali na Facebook a podobne, že?

Keď sa ale situácia vyvinula takto ďaleko, tak by sme mali využiť Sheilu vo svoj prospech, keďže pri toľkej obrábanosti sa mohla dostať do kontaktu s osobami, na ktoré by mohla mať kompromát.

Čiže na dištancovanie sa od Sheily je neskoro. Mali by sme na ňu nasadiť rovnaký meter, ako sa v relácií TakžeTak navrhovalo nasadiť na Kollára.

Mali by sme spraviť listinu podmienok, a tieto jej predložiť. Ak podmienky splní, môžeme ju použiť aj na iné misie, ale ak ich nesplní, tak ju kopneme do prdele. Vaský si teraz žiadal od nej nejaký náhľad do spisu. To isté žiadal aj Martin Daňo vo veci Kollára spisy zverejniť. Čiže to by bola prvá požiadavka na Sheilu, aby zverejnila svoj spis, a zavesila to verejne na Internet, nie na Facebook viditeľné len pre priateľov, ale pre všetkých. Infovojna to potom môže zlinknúť. Ak tak neučiní, tak sa nemáme s ňou o čom baviť. Ak tak učiní, dáme jej ďaľšie úlohy.

Či sa to teraz Martinovi Daňovi páči alebo nie, ja som pred Sheilou tiež varoval, je to zdokumentované na blogoch infovojny, dátum viditeľný kedy boli články pridané, ale zároveň si treba priznať, že títo blbci z NAKA z nej spravili účastníčku odporu voči systému NR SR.

Čiže ak je dvojitý agent, čo je možné, že je, tak s tým treba rátať, ale faktom zostane, že tu je a neodíde. Tak ako ŠTB zorganizovala november 1989, aby mohli privatizovať to, čo aj tak chceli pod svoju osobnú kontrolu získať, tak treba rátať s tým, že sú nasadzovaný ľudia, ktorí budú rozkladať idey nového spoločenského a postkapitalistického usporiadania tak, aby to vyhovovalo súčasným elitám s cieľom udržania pri moci.

Alebo si niekdo seriózne myslí, že prečo čínsky oligarchovia tak radi majú bitcoin? Lebo neveria v dolár? Samozrejme, že ak je niekdo v súčasnosti pri moci a má záujem pri moci zostať a má prístup k informáciam lepším ako my obyčajní ľudia, tak si tieto revolučné organizácie napichne.

Vaský má tiež pravdu, keď hovorí o tom, že intelekt nestačí. Treba aj cit pre spravodlivosť. Takisto má pravdu, že väčšina revolucionárov, keď sa pozrieme do histórie, boli svine. Čiže ak by vznikla na Slovensku revolúcia vedená Sheilou, nebolo by to historicky nič nezvyčajné. Skôr by to potvrdzovalo pravidlo. Lenin tiež nebol morálny človek.

Na druhej strane sa tajná služba neprezradí hneď a kto vie, či Lichtner nie je agent CIA?

Tiež je fakt, že ja som ten, kto už raz schránku CIA použil. Čiže komu veríme?

Každý z nás môže byť agent, každý z nás môže byť zradca a podľa mojich skúseností je zradca vždy ten, s kým sa najmenej ráta, čo ale neznamená, že zradca nemôže byť aj Sheila, ktorá bola vykonštruovaná a zasiata do alternatívy práve mainstreamovými médiami a ŠTB Benčíkom. Už pri tejto okolnosti by sa nám mali rozsvietiť všetky červené kontrolky.

A keď sme už pri konšpiráciách, tak by som chcel spomenúť ďaľší fakt. Harabin sa vyjadril v tom zmysle, že by bolo treba Sheilu najprv vyšetriť ohľadom duševného stavu. Na druhej strane je to práve Harabin, kto tvrdí, že zrušenie Mečiarovych abnestií by mohlo viesť k snahe o znovu-pripojenie k Česku a vytvorenie Československa. Akože mne to je jedno, nech si zavedú aj Rakúsko-Uhorsko, ako som už v predošlom blogu spomínal, ja na tomto štáte zlodejov a podvodníkov, ktorý bol založený k účelu rozkradnúť všetko čo tu generácie predtým vybudovali, nelipnem. Ale viem si predstaviť, že pre väčšinu ľudí by boli Harabinove fantázie o sprisahaní čechoslovakistov tiež na prešetrenie u odborníka na duševný stav.

Viem, sám som stretol takých bláznov vo vlaku, ktorí si ešte stále myslia, že Československo existuje, ale to neznamená, že teraz budeme všetci fantazírovať o tom, čo sa môže, alebo nemôže stať. V prvom rade to máme sami v rukách. A pričinením NAKA aj Sheila.

By |2017-03-13T21:35:30+00:0012. marca 2017|Categories: Infovojna|Tags: , , , , , , , , |17 komentárov

About the Author:

Lars
Poslucháč infovojny z Piešťan, istý čas sa telefónom hlásil z Norimbergu. Od 2016 oficiálne ITéčkar, formou Fachinformatiker in der Anwendungsentwicklung (IHK). Nepripisujúc takýmto papierom žiadnu hodnotu, po vyhodení z TU v Drážďanoch s odporom k Bologna reforme.

17 komentárov

  1. … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: blog.infovojna.sk/sheila-a-vasky/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: blog.infovojna.sk/sheila-a-vasky/ […]

  3. college personal essay examples https://thebestvpnpro.com/

  4. gay dating top and bottom sites https://gayprideusa.com/

  5. reflective essay on writing https://anenglishessay.com/

  6. … [Trackback]

    […] Here you will find 27316 more Information to that Topic: blog.infovojna.sk/sheila-a-vasky/ […]

Leave A Comment