Reakcia na vysielanie Slobodného vysielača s Kotlebom, Prezidentské voľby 2019, Slovensko odmietlo Istanbulský dohovor, Okupácia Slovenska US vojskami + LAJČÁK!!!

//Reakcia na vysielanie Slobodného vysielača s Kotlebom, Prezidentské voľby 2019, Slovensko odmietlo Istanbulský dohovor, Okupácia Slovenska US vojskami + LAJČÁK!!!

Reakcia na vysielanie Slobodného vysielača s Kotlebom, Prezidentské voľby 2019, Slovensko odmietlo Istanbulský dohovor, Okupácia Slovenska US vojskami + LAJČÁK!!!

Zo včera, 29.3.2019:

https://slobodnyvysielac.sk/relacia/v-prvej-linii-115/

o manipulácii volieb – na zázname to je v čase od 1:24:50 !

Vypočul som si.
Aj toto všetko iba dokazuje, že voliť Šefčoviča nerieši NIČ!
Treba ZOPAKOVAŤ VOĽBY, vyhádzať imigrantské a gender mimovládky preč zo Slovenska, pozatvárať vlastizradcov.

Inak len jedna poznámka na záver:
Ešte je len večer, takže výsledky 2.kola nepoznám, ALE:
Ja si myslím, že lepšie pre Slovensko bude, ak teraz vyhrá Čaputová! Prečo?
Ak vyhrá Čaputová, Šefčovič sa bude musieť ukázať a jediná pro-národná voľba jeho je, že sa pridá k ústavnej sťažnosti Harabina, aby sa aj SMER zasadil za opakovanie volieb! Ak to neurobí, a nechá to tak, dáva dôkaz o zrade Slovenska, ako aj o zrade vás, niektorí jeho druho-koloví voliči.
Ak vyhrá Šefčovič, pochybujem, že by už niekto chcel voľby zopakovať – okrem Harabina.

A čo sa týka US okupácie Slovenska, slovenského US-gubernátora v demisii, vlastizradcu pár-excelant, jediný Harabin chcel do troch hodín jeho demisiu prijať!
Všetci ostatní hlavní kandidáti nemali zrejme s Lajčákom žiadny veľký problém.
Prečo sa táto zmluva objavila na ministerstve obrany pár dní pred druhým kolom prezidentských volieb? Aby voľby prekryli túto vlastizradu!
Prečo sa asi schválilo odmietnutie Istanbulského dohovoru deň pred 2. kolom volieb? Aby sme sa tomu tešili, aký je SMER mňam, ale zároveň za naším chrbtom by sa udial koniec suverenity Slovenska. Takže nakoniec by sa Istanbulský dohovor mohol kľudne vrátiť zadnými dverami!
V tomto prípade ja osobne chválim SNS (je rok do volieb, takže už musia…), že na pozadí volieb a Istanbulského dohovoru otvorili aj otázku okupácie Slovenska US vojskami.

Zhrňme to!
Takže Istanbulský dohovor je odmietnutý.
OSN-Migrantský pakt treba takisto z polohy neutrálnej dať do polohy „KONĆÍME!“
OSN-Utečenecký pakt treba tiež vypovedať!
Prezidentské voľby treba opakovať!
US okupáciu Slovenska treba odmietnuť!

Dohadujeme sa o Šefčovičovi, ktorý chce odmeniť vojnového zločinca a vítača migrantov Kukana, dohadujeme sa o multi-kulti gender kresťanke Čaputovej, ktorá chce omilostiť kriminálnika Kisku, a poza tieto zástupné témy nám tu ktosi pekne bačuje!
Čo nám ten Lajčák ešte pripraví a zrazu sa to dostane na stôl nejakého ministerstva alebo parlamentu?!
Myslíte si, že to je všetko, čo má v talóne?

Pokiaľ nezasadne za prezidentský stôl Harabin, kto si dnes dovolí vyhodiť Lajčáka v demisii z akejkoľvek verejnej a štátnej funkcie?

By |2019-03-30T18:31:28+00:0030. marca 2019|Categories: Infovojna|2 komentáre

About the Author:

Avatar

2 komentáre

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 401 additional Information on that Topic: blog.infovojna.sk/reakcia-na-vysielanie-slobodneho-vysielaca-s-kotlebom-prezidentske-volby-2019-slovensko-odmietlo-istanbulsky-dohovor-okupacia-slovenska-us-vojskami-lajcak/ […]

  2. Avatar
    MarianMoskal 30. marca 2019 at 19:22

    Súhlasím SNS a SMER otvorili témy Istambulský dohovor a Dohodu s USA. Bohužiaľ neverím.
    Mne z toho ešte vychádza toto:
    Po prvom kole zistili, že Harabin svojím slovníkom a programom na seba naviazal skoro 15% voličov, zablikala kontrolka a poď ho sa o tieto percentá pobiť. Naťahujú voličov do svojich strán a kalkulujú do parlamentných volieb. Istambulský dohovor je na vláde už od roku 2011, pýtam sa prečo s takou vážnou témou sa SMER kšeftuje? Takisto dva roky mal dohodu s USA na ministerstve Gajdoš SNS! Špekulanti a kšeftári.
    Samozrejme, že tým chceli podporiť Šefčoviča a pomôcť mu v druhom kole
    Prosím ľudí aby sa nenechali oklamať.

    Čapútová vyhrá a ľudom otvorí oči viac ako Kiska a pád bude väčší.

Leave A Comment