Prieskumné agentúry a liberálne médiá spustili veľké manipulácie verejnej mienky, ktorých cieľom je ovládnutie parlamentu a vládnych postov ultraliberálnymi silami!

//Prieskumné agentúry a liberálne médiá spustili veľké manipulácie verejnej mienky, ktorých cieľom je ovládnutie parlamentu a vládnych postov ultraliberálnymi silami!

Prieskumné agentúry a liberálne médiá spustili veľké manipulácie verejnej mienky, ktorých cieľom je ovládnutie parlamentu a vládnych postov ultraliberálnymi silami!

Eufória liberálnych síl z volebného víťazstva Čaputovej nestihla ešte ani opadnúť a výsledkami volieb posilnené prieskumné agentúry, liberálne médiá a iné protislovenské živly už spustili veľké manipulácie verejnej mienky s cieľom víťazstva ultraliberálnych protislovenských síl z Progresívneho Slovenska a okolia Kisku a jeho novej strany v parlamentných voľbách!

A začala s tým medzi prvými agentúra AKO, ktorá prišla v týchto dňoch s dvomi povolebnými parlamentnými prieskumami, ktoré jasne hovoria v prospech Kisku a Progresívcov. Áno, ide o tú agentúru, ktorá Čaputovej pred voľbami v prieskume dávala 53% hlasov, teda o 13% viac ako v prvom kole získala. Prvý prieskum AKO sa ale tentokrát týkal súčasného militaristu okupujúceho prezidentský palác Kisku, ktorý, ak by sa rozhodol založiť politickú stranu, mohol by podľa AKO získať až 40% voličov. Z prieskumu totiž vyplýva, že jeho politický projekt by určite podporilo 9% opýtaných a 31% by ho volilo pravdepodobne, čoho sa hneď chopil samotný Kiska a súčet týchto čísel okomentoval slovami: „Cítim veľký záväzok. 40% ľudí si vie predstaviť moju ďalšiu angažovanosť v politike. Sľúbil som, že urobím všetko, čo je v mojich silách, aby po ďalších parlamentných voľbách malo Slovensko slušnú a spravodlivú vládu. A svoj sľub dodržím“.

To je však veľká lož, pretože do úvahy sa vždy berú len ľudia, ktorí sú s touto možnosťou stotožnení, teda v Kiskovom prípade 9%. Ďalším prieskumom, s ktorým prišla agentúra AKO v utorok je prieskum preferencií politických strán, ktorý zase ako druhú najsilnejšiu stranu po SMER-e s 14,4% preferenciami uvádza koalíciu ultraliberálneho Progresívnho Slovenska a Beblavého SPOLU. Agentúra AKO síce uvádza, že prieskum bol robený na vzorke 1000 respondentov, no neuvádza ich vek, čas, lokalitu a celkovú vzorku, na ktorej bol robený, čo je vždy určujúce.

Nech však už bol daný prieskum robený kdekoľvek a na akejkoľvek vzorke obyvateľov, jedno je isté – v týchto dňoch dochádza k spusteniu ďalšej veľkej a lživej marketingovej masáže Slovákov, ktorej cieľom je podobne ako pri Čaputovej a poste prezidenta dostať ultraliberálne protislovenské živly z Progresívneho Slovenska a Kisku s jeho novou stranou do parlamentu a vlády! A očividne sa do toho začínajú naplno zapájať nielen prieskumné agentúry, ale aj liberálne zapredané médiá a iné protislovenské živly, ktoré začínajú týmto ľuďom a stranám dávať gigantický mediálny priestor! Všetko sa to deje s jediným cieľom – zmanipulovať slovenské obyvateľstvo v prospech ultraliberálnych strán, ktoré by vo voľbách získali pohodlnú väčšinu, ovládli vládne posty a premenili Slovensko vo svoj obraz, resp. v obraz svojich pánov z okolia štátnych elít USA!

Národ sa pri Čaputovej nechal oklamať, a to najmä preto, že ide pre mnohých o neznámu tvár a ľudia ju často vnímajú ako čistú osobu (aj keď pravda je niekde úplne inde, písal som o tom už X-krát), no ak sa nechajú znovu rovnako oklamať aj pri usvedčenom daňovom, volebnom a pozemkovom podvodníkovi, potom si nič iné ako vládu ultraliberálnych antislovákov nezaslúžia. Aj keď prezidentské a parlamentné voľby nemožno porovnávať a rozdelenie preferencií je nakoniec vždy iné ako sú očakávania agentúr a jednotlivých strán, možné je v súčasnej dobe plnej beztrestných manipulácií naozaj všetko. Osobne však dúfam, že pri Progresívcoch a najmä pri Kiskovi to dopadne inak, pretože min. tohoto človeka by mala mať väčšina občanov za päť rokov jeho protislovenskej činnosti už „prekuknutého“.

PS: Je však aj na nás občanoch ako do volieb zapracujeme a ako sa ako pronárodné sily dokážeme zmobilizovať a hlavne spojiť a spolupracovať. Keď to ide u ultraliberálov, musí to ísť aj v národnom sektore! A prvé výzvy na zjednotenie pronárodných síl a rokovania spúšťa v týchto dňoch Slovenské hnutie obrody. Skúsme teda odložiť svoje egá a začať spolupracovať pre dobrú vec, pre vyššie dobro, pre záchranu nášho Slovenska! Ide tu totiž o našu vlasť, národ a najmä budúcnosť našich detí!

Martin Bago

https://www.aktuality.sk/clanok/681224/prieskum-ps-a-spolu-rastie-bugarov-most-je-na-hranici-zvolitelnosti
http://www.tvnoviny.sk/domace/1961116_novy-prieskum-ako-zemetrasenie-v-opozicii-do-cela-sa-postavilo-nove-zoskupenie
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/507491-kiska-si-na-stranu-naratal-percenta-ktore-nemal
https://domov.sme.sk/c/22088417/kiskova-strana-ma-velky-potencial-hlas-by-jej-mohlo-dat-40-percent-volicov.html
Viac som o výsledkoch prezidentských volieb písal vo svojej analýze tu:

By |2019-04-02T20:36:56+00:002. apríla 2019|Categories: Infovojna|6 komentárov

About the Author:

Avatar

6 komentárov

  1. … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: blog.infovojna.sk/prieskumne-agentury-a-liberalne-media-spustili-velke-manipulacie-verejnej-mienky-ktorych-cielom-je-ovladnutie-parlamentu-a-vladnych-postov-ultraliberalnymi-silami/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: blog.infovojna.sk/prieskumne-agentury-a-liberalne-media-spustili-velke-manipulacie-verejnej-mienky-ktorych-cielom-je-ovladnutie-parlamentu-a-vladnych-postov-ultraliberalnymi-silami/ […]

  3. … [Trackback]

    […] There you can find 40484 more Info on that Topic: blog.infovojna.sk/prieskumne-agentury-a-liberalne-media-spustili-velke-manipulacie-verejnej-mienky-ktorych-cielom-je-ovladnutie-parlamentu-a-vladnych-postov-ultraliberalnymi-silami/ […]

  4. … [Trackback]

    […] Info to that Topic: blog.infovojna.sk/prieskumne-agentury-a-liberalne-media-spustili-velke-manipulacie-verejnej-mienky-ktorych-cielom-je-ovladnutie-parlamentu-a-vladnych-postov-ultraliberalnymi-silami/ […]

  5. … [Trackback]

    […] There you can find 61411 more Information to that Topic: blog.infovojna.sk/prieskumne-agentury-a-liberalne-media-spustili-velke-manipulacie-verejnej-mienky-ktorych-cielom-je-ovladnutie-parlamentu-a-vladnych-postov-ultraliberalnymi-silami/ […]

  6. … [Trackback]

    […] Read More on on that Topic: blog.infovojna.sk/prieskumne-agentury-a-liberalne-media-spustili-velke-manipulacie-verejnej-mienky-ktorych-cielom-je-ovladnutie-parlamentu-a-vladnych-postov-ultraliberalnymi-silami/ […]

Leave A Comment