Predvolebné EU_VIDEO 2019 (č.5) – Varovanie pred dvojitým metrom a neomarxistickou cenzúrou v EU!

//Predvolebné EU_VIDEO 2019 (č.5) – Varovanie pred dvojitým metrom a neomarxistickou cenzúrou v EU!

Predvolebné EU_VIDEO 2019 (č.5) – Varovanie pred dvojitým metrom a neomarxistickou cenzúrou v EU!

 

Motto:

VADÍ-NEVADÍ, resp. čo vadí youtube komunite a čo nevadí?

Blížia sa ďalšie veľmi dôležité voľby – opäť sme na jednej z osudových križovatiek.

Mohli by sme sa teda takisto spýtať:

Čo VADÍ-NEVADÍ najvyšším predstaviteľom EU?

alebo… nemali by sa už konečne aj politické elity pýtať:

Čo VADÍ-NEVADÍ pôvodnému väčšinovému obyvateľstvu v EU?

Likvidácia pôvodného európskeho obyvateľstva pomaličky postupuje podľa plánu temných mocností – morálnym rozvratom zvnútra a násilím – prostredníctvom dovezeného teroru – zvonku.

V poslednej dobe sa v masovom merítku presunul LOV NA NEPOHODLNÝCH aj na internet. Na základe podnetov vyškolených udavačov sú blokované a rušené celé profily politicky nekorektných ľudí, skupín a organizácií, pričom amorálne a násilie propagujúce stránky a profily sú tými istými sveto-občianskymi cenzormi tolerované!

Aj ja som jeden z tých mnohých, ktorým bol ZRUŠENÝ KOMPLET CELÝ PROFIL NA YOUTUBE, kde som mal zverejnené desiatky videí.

Keď som pred 30-timi rokmi zvonil koncu jednej totality, nemyslel som si že zvoním počiatku novej – ešte horšej!. A preto som pre novodobých cenzorov a tyranov, ktorí mnohokrát pochádzajú práve z okolia vtedajších komunistických nomenklatúrnych kádrov, znovu nepohodlný.

Treba nás umlčať!

Ako prvé video, ktoré mi bolo zablokované na youtube, malo naozaj príznačný názov a boli to práve moje spomienky na Nežnú revolúciu 1989: „Zvonil som v novembri 1989, ale nezvonil som za …

Ako druhé (cca 15 minút po jeho zverejnení!) bola zablokovaná 3.časť cyklu dokumentov „Kultúra versus NE-kultúra v Európe“. Potom postupne prišlo aj na iné časti tohto cyklu.

Keď som pred EURO-voľbami 2019 znovu nahral na youtube „Výzvu ženám Európy“ v slovenčine, češtine, angličtine a nemčine, bol mi celý youtube profil vymazaný – akoby som vo svete YOUTUBE nikdy predtým ani neexistoval.

Takto nová totalita vymaže zo zemského povrchu – neskôr aj fyzicky – každého, kto sa proti nej postaví! Len sa tešme na mikročipy, kde budú uložené všetky naše osobné údaje! Bude stačiť stlačiť jedno tlačítko a prestaneme v tomto reálnom matrixe existovať…

Pozrime sa všetci spoločne na niektoré ukážky dvojitého metra vôkol nás.

Stránka ZOMRI doteraz funguje, nemá žiadne problémy, nikto ju neumlčuje, neblokuje a neruší, hoci už len za tie vulgárnosti a protislovenskú propagandu by si zaslúžili patričný trest.

S predstaviteľmi stránky ZOMRI spolupracovalo Lajčákové Ministerstvo zahraničia SR na EU-predvolebnom videu 2019 a aby toho nebolo ešte dosť a aby bola spoločenská prospešnosť stránky ZOMRI ešte viacej potvrdená, samotný predseda vlády SR Pelegrini oznámil, že pozve predstaviteľov ZOMRI aj na úrad vlády SR!

Aký je výsledok pôsobenia týchto protislovenských živlov, ktoré chodia na školy vymývať mozgy deťom a dospievajúcej mládeži? Akými úspechmi sa môžu pochváliť títo akože tolerantní humanisti a srandisti?

Bratislavský gymnazista Emil Hodál na webovej skupine “Volíme pronárodných kandidátov za prezidenta”, neskrýval svoju radosť, že Zuzana Čaputová vyhrala prvé kolo prezidentských volieb, a tak nám všetkým na Slovensku oznámil čosi veľmi optimistické a povzbudivé: Tak Čaputová vyhrala a prvé, čo spraví je, že zatočí s opicami a antisemitmi, ako ste vy. Členov tejto skupiny máme označených a budete prví, ktorých budeme strieľať. Nech žije EÚ! Nech žije Zuzana! Nech skape slovenská štátnosť a samostatnosť!!”.

Zdesený extrémista Emilko sa následne verejne ospravedlnil a všetci, ktorí sa dlhodobo podieľajú na ničení slovenskej štátnosti, práva a normálnej rodiny, označili jeho počínanie ako satiru!

Naozaj skvelé! Po protiústavnom zrušení amnestií sa otvára ďalšia Pandorina skrinka…

Žiadne protesty Slušného Slovenska, žiadne sankcie z EU, žiadne demarše z Európskej komisie za štátne tolerovanie nenávistných prejavov a verejné vyhrážanie zavraždením na inak zmýšľajúcich ľuďoch!

Kde ste, prokurátori?! Kde ste teraz, komandá z NAKA?!

Ďalšia ukážka dvojitého metra v EU. Na youtube sú dostupné rôzne videá, z ktorých jasne vidno, akým smerom by dnešné mocenské elity chceli, aby sa uberala naša civilizácia – aké sú to tie ZÁPADNÉ HODNOTY!

Video „Keď Refresher a Alex Wortex udávajú životný štýl“ na kulturblog.sk poukazuje na jednu z ciest doslovnej pandémie zvráteností a nemorálností, ktorá sa sem valí z toho vysnívaného a ospevovaného západu.

https://www.youtube.com/watch?v=LyGAYVGZQxo

Dôkazom toho je aj rozhovor s „ALEX WORTEX – Preslávil ma sex s mackom“. https://www.youtube.com/watch?v=I2TA3qQ6OQ8 Toto video, ako aj iné podobného druhu na youtube, sa dajú nielenže bez obmedzenia veku pozerať, ale dokonca sa dajú aj v pohode stiahnuť na počítač. Rodičia! Nevadí vám to? Môžu tak urobiť aj vaše maloleté deti!

Ako samotná blogerka hovorí, v Amsterdame ju 70-ročná dôchodkyňa chválila a obdivovala, pričom naša slovenská 70-ročná dôchodkyňa by ju za to isté zrejme „ukameňovala“.

Ja sa pridávam samozrejme k tej našej, ešte neskazenej, dôchodkyni…

Vôbec by som sa neunúval zaoberať sa nejakou blogerkou, o ktorú v tejto veci vôbec nejde, ani ju vôbec neodsudzujem, je taká, aká je, naopak, uvedením tohto príkladu je ľahšie pochopiť čosi úplne iné, ale podstatné.

Na druhej strane keď vo svojom vlastnom mesačníku „Zem a vek“ jeho šéfredaktor Tibor Eliot Rostas iba odcitoval Ľudovíta Štúra a ďalších slovenských velikánov, tak na podnet progresívnych udavačov a tzv. slušných ľudí ho v skorých ranných hodinách navštívilo po zuby ozbrojené komando Národnej kriminálnej agentúry NAKA s namierenými automatickými zbraňami s laserovými zameriavačmi, ktoré okolo šiestej ráno mierili – aj na Rostasove maloleté deti!

Dovolili sme to dnes dôjsť až do takého bodu rozvratu v štáte, kedy je už nebezpečné byť vlastencom a vyznávačom vlastnej národnej kultúry a suverenity!

Podobných prípadov dvojitého metra štátnej moci je neúrekom nielen u nás doma ale aj v celej EU!

Čo sa vlastne za týmto dvojitým metrom skrýva? Kam smerujú dnešné štátne protiprávne a protiústavné príkazy a zákazy?

Zúfalstvo novej totality sa stupňuje, ale nemajte obavy, nepomôže im to. Maškarný bál sa končí, masky padajú – KRÁĽ JE NAHÝ! A oni sa už ani neskrývajú v tom ich smradľavom a jedovatom koktejli všetkého vlastného vyprodukovaného odpadu!

ĽUDSTVO SA PREBÚDZA ZO ZLÉHO SNA DIKTATÚRY SLUŠNO-HUMANISTOV A PROGRESÍVNYCH LIBERÁLOV!

***

Nemajte ani v mojom prípade obavy (1)!

Ani v jednom mojom videu som sa neprevinil žiadnym propagovaním amorálností, násilia, extrémizmu alebo terorizmu, čo som aj uviedol vo svojom odvolaní – bez úspechu. JA IBA VARUJEM! – pred tým, čo sa niekto snaží do našej kultúry a každodenného života postupne zaviesť ako platnú spoločenskú normu!.

Moja vina spočíva iba v tom, že napriek originálnym, mojou osobou vytvoreným videám som v zvukovom pozadí vlastného hovoreného textu na videu „VÝZVA – ŽENY EURÓPY!“ použil dve hudobné skladby, ktoré som si však pred vyše dvadsiatimi rokmi osobne kúpil poctivo na CD-čkach a mám ich doma doteraz. Ja som si za túto hudbu zaplatil, neobchodujem s ňou a nezarábam na nej!

Je jasné, že mnou vybraná hudba nebola hlavným dôvodom na zrušenie, dôvod spočíva v samotnom texte horemenovaného videa, ktoré nie je možné označiť ako ne-pravdivé, ale niekomu veľmi, ale veľmi nevyhovuje

Hovoriť a zverejňovať Pravdu je dnes na euro-atlantickom internete väčšia vina, než verejná gender-likvidácia vlastnej kultúry, mládeže a rodiny! Propagácia vulgárností a perverzity, násilia a vraždenia NEVADÍ, VADÍ slušnosť a morálka!

***

Nemajte obavy (2)!

Je potešiteľné, že napriek zúfalej a celosvetovej neo-marxistickej propagande, ktorá iba svedčí o tom, že „ZDOCHÝNAJÚCA KOBYLA KOPE NAJVIAC“, sa čoraz častejšie odvažuje verejne prejaviť svoje postoje aj iná MLÁDEŽ, tá SLUŠNÁ, nie tá mládežnícka úderka, nazývaná „SOROS-JUGEND“, vedená zaplateným komparzom – k zdanlivej slušnosti, ktorá ale s pravou ľudskou slušnosťou a morálkou nemá absolútne nič spoločné.

Pokiaľ daňoví kriminálnici, úžerníci a netolerantní krikľúni, či vlastizradní akože umelci vedú dospievajúcu mládež k tzv. euro-slušnosti, tak naozajstní slušní ľudia sa musia od tohto iba s hnusom odvrátiť a zvoliť si inú cestu progresu a svojho vývoja.

Potom je už len na nás všetkých, či odhalenie skutočných zradcov národa využijeme a zúročíme tým, že AKTÍVNOU ÚČASŤOU vo všetkých blížiacich sa VOĽBÁCH si zvolíme iných vyslancov a poslancov, ktorí BUDÚ „KOPAŤ“ ZA NÁS – ZA PRAVDU!

Preto som sa rozhodol, že prispejem aj ja svojím malým dielom k znovu-nastoleniu práva a Pravdy nielen u nás doma, ale aj v zahraničí.

Zverejnil som k tejto príležitosti 5 PREDVOLEBNÝCH EU_VIDEO 2019 ZÁZNAMOV, ktoré sú využiteľné kedykoľvek aj v budúcnosti:

Predvolebné EU_VIDEO 2019 (č.1) – Choď voliť a zabráň tým vlastnému zániku!

https://rutube.ru/video/129cfd87543ab8c9a7bc50fa145a8251/

Predvolebné EU_VIDEO 2019 (č.2): Výzva – ŽENY v Európe (v štyroch jazykoch – SK_CZ_EN_D)

https://blog.infovojna.sk/predvolebne-eu_video-2019-c-2-vyzva-zeny-v-europe-v-styroch-jazykoch-sk_cz_en_d/

Predvolebné EU_VIDEO 2019 (č.3) – 0 tolerancia k NE-kultúre (v 7 jazykoch – EN_D_ESP_F_IT_HR_SK)

https://blog.infovojna.sk/predvolebne-eu_video-2019-c-3-0-tolerancia-k-ne-kulture-v-7-jazykoch-en_d_esp_f_it_hr_sk/

Predvolebné EU_VIDEO 2019 (č.4) – Nikdy nedopusťme, aby takéto niečo bolo u nás potrebné !!!

https://rutube.ru/video/0d6621a0fb7a642f409d53894df775b5/

Predvolebné EU_VIDEO 2019 (č.5) – Varovanie pred dvojitým metrom a neomarxistickou cenzúrou v EU!

https://rutube.ru/video/5859df17afe38cd1baa8bda9fe14db88/

***

Nemajte obavy (3)!

Konečne si na youtube našli zámienku a zrušili celý môj profil! Zbytočná námaha, ovládam ruštinu! Všetky najdôležitejšie VIDEÁ, zrušené na youtube, som si preventívne zálohoval aj na RUTUBE.RU !

Môžete si ich zálohovať aj vy na svojich serveroch!

Ak moje videá poslúžia a pomôžu iba jednému jedinému človeku v tom, že sa z tmy nevedomosti a neinformovanosti obráti a vykročí k SVETLU a tým aj k vlastnému VYSLOBODENIU, tak to malo zmysel, pretože ……. JEDEN JE VIAC NEŽ NULA!

*******

Všetky aktuálne moje videá, uložené na RUTUBE, ktoré nie sú považované za „cool“ dnešnou euro-atlantickou totalitou, je možné si prehrať  TU

By |2019-05-20T18:09:53+00:0020. mája 2019|Categories: Infovojna|4 komentáre

About the Author:

Avatar

4 komentáre

  1. … [Trackback]

    […] Find More Info here on that Topic: blog.infovojna.sk/predvolebne-eu_video-2019-c-5-varovanie-pred-dvojitym-metrom-a-neomarxistickou-cenzurou-v-eu/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More Info here on that Topic: blog.infovojna.sk/predvolebne-eu_video-2019-c-5-varovanie-pred-dvojitym-metrom-a-neomarxistickou-cenzurou-v-eu/ […]

  3. … [Trackback]

    […] There you will find 49414 additional Info to that Topic: blog.infovojna.sk/predvolebne-eu_video-2019-c-5-varovanie-pred-dvojitym-metrom-a-neomarxistickou-cenzurou-v-eu/ […]

  4. … [Trackback]

    […] Information to that Topic: blog.infovojna.sk/predvolebne-eu_video-2019-c-5-varovanie-pred-dvojitym-metrom-a-neomarxistickou-cenzurou-v-eu/ […]

Leave A Comment