Podnet k zamysleniu č. 23568

//Podnet k zamysleniu č. 23568

Podnet k zamysleniu č. 23568

Na infovojne som si kúpil knihu od Suttona. Z vydavateľstva Veritas, zatiaľ je to ich jediná kniha, a dúfam, že nie posledná. Suttona som mal v merku už dávno. Raz som si stiahol z netu jeho štyri knihy a skúsil čítať. No bolo to nad moje schopnosti, hold neovládam angličtinu tak dobre. Vrelo túto knihu odporúčam všetkým. A snáď keď si ju kúpi dostatok ľudí, tak to urýchli vydanie ostatných jeho kníh. Ale k veci.

Mnohé informácie, hlavne toho všeobecného charakteru sú nám už dávno známe. Noro ich sám často opakuje. Ide hlavne o to, že Západný finančníci financovali boľševickú revolúciu. Sutton ich konkretizuje a vo všeobecnosti ich nazýva Wall Street. Popisuje mená, dátumy, cituje listy, ozrejmuje vzťahy. Niektoré veci berie ako všeobecne známe veci, a príliš ich nerozoberá. A čitateľ sa podozvedá veľa zaujímavostí.

A čo mňa na tomto zaujalo najviac? Tá podobnosť. Podobnosť so súčasnosťou. Ten model podchytenia nejakej skupiny. Jej podpora skrz nastrčené figúrky. Nátlak na politikov, využívanie chamtivosti finančníkov. To všetko sa deje aj dnes. Sutton mal možnosť nahliadnuť do, v tej dobe, čerstvo odtajnených dokumentov tajných služieb. Dal si tú prácu a pospájal fragmenty a vytvoril príbeh.

Riešime ukrajinský majdan. Hovoríme o slovenskom majdane. Ale málokto si uvedomuje, že aj revolúcia v rusku 1917 bol len majdan, ktorý bol pripravovaný roky. Následne boli inicializované ďalšie majdany v Európe, ale tie neboli úspešné. Sutton poukazuje vďaka nadhľadu času od udalostí kto s kým. My to dnes ešte nevidíme. My dnes vidíme len tých malých pešiakov, ale nevidíme tých čo popoťahujú za šnúrky. A ani Sutton nedokázal na tých hore nájsť priame dôkazy. Ale dokázal nájsť prepojenia na Guaranty trust, AIC, United Americans, ktoré ovládali Morgan a Rockefeller. A samozrejme aj iný. Ale sám nevedel určiť ich hlavnú motiváciu. Boli to len peniaze?

 

By |2019-04-09T22:12:43+00:009. apríla 2019|Categories: Infovojna|5 komentárov

About the Author:

Avatar

5 komentárov

  1. … [Trackback]

    […] Find More on to that Topic: blog.infovojna.sk/podnet-k-zamysleniu-c-23568/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: blog.infovojna.sk/podnet-k-zamysleniu-c-23568/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: blog.infovojna.sk/podnet-k-zamysleniu-c-23568/ […]

  4. … [Trackback]

    […] Read More here on that Topic: blog.infovojna.sk/podnet-k-zamysleniu-c-23568/ […]

  5. […] post Podnet k zamysleniu č. 23568 appeared first on Blog […]

Leave A Comment