Orbán, spasiteľ alebo podvodník?

//Orbán, spasiteľ alebo podvodník?

Orbán, spasiteľ alebo podvodník?

„Nepozerajte sa na to, čo hovorím, ale na to, čo robím.“ – Viktor Orbán

(zdroj: wikileaks)

Keby som mal o Orbánovi vytvárať názor podľa jeho rečí, bol by som jeho nadšencom, tak ako väčšina Slovákov a Čechov. Pozrime sa na skutky a zákony, ktoré dnes v Maďarsku ožobračujú domorodcov, vyháňajú mládež do zahraničia, spôsobujú rastúcu biedu.

– devízové úvery: banky umelo, podvodným spôsobom zdvojnásobili dlh svojich klientov. Začali sa hromadné exekúcie a vyhadzovanie rodín na ulicu. Nehnuteľnosti exekútori predávali ďaleko pod trhovou cenou a preto klienti aj po orabovaní ich všetkého majetku zostali doživotne dlžní. Orbán pred voľbami sľuboval, že donúti banky, aby svoje podvody napravili, no stalo sa niečo úplne iné: schválil konanie bánk a ich nárok na zdvojnásobenie požiadaviek. Orbán ako odplatu dostal od bánk takzvané extra dane, ktoré sa síce dostali do rozpočtu Maďarska, no odtiaľ vandrovali na účty prívržencov FIDESZ-u.

– národné tabakové predajne: tabak v Maďarsku môžu predávať iba predajne, ktoré dostanú licenciu od štátu. Viete si predstaviť, ktorí uchádzači dostali tieto povolenia?

– orná pôda: Maďari si svoju zem veľmi vážia. Napriek tomu štát vypísal tendre, v ktorom pôvodní užívatelia stratili úžitkové právo ornej pôdy a bolo komisiami odovzdané do rúk oligarchov blízkych Fidesz-u. Ángyán József bol štátnym tajomníkom druhej Orbánovej vlády. Svoju funkciu musel opustiť práve preto, lebo poukázal na tieto podvody. O jeho zisteniach je k dispozícii veľké množstvo materiálu.

– zrušenie ústavy a jej nahradenie s takzvaným základným zákonom: pôvodnú, tiež obmedzujúcu ústavu ešte viac obmedzili a vybrali z rúk obyvateľov posledné nástroje suverenity. Okrem toho zmenili názov krajiny z Maďarskej Republiky na Maďarsko, čím položili základy na podriadenie Maďarov agende sionistickej NWO.

– referendum o migrantoch: Presná otázka znela nasledovne: „Ste za to, aby EÚ mohla aj bez súhlasu maďarského parlamentu stanoviť povinné presídlenie nemaďarských občanov do Maďarska?“ Ak by chceli, aby o migrantoch rozhodovali domorodci Maďarska, tak by do otázky nedali výraz „maďarský parlament“, ale „obyvatelia Maďarska“.

O horeuvedených témach a aj o iných ďaľších by sa dali napísať mnohé knihy. Myslím si, že toľko informácií stačí na to, aby sme začali pátrať po skutočných zámeroch Orbánovej vlády.

Niekoľko výrokov z úst Orbána na výročnej schôdze Spoločenstva Arabských Bánk v Budapešti, ktoré odzneli 9. júna 2015:

– Vývojom posledného desaťročia je fakt, že väčšinu hotelového biznisu skúpili arabskí investori.

– V Maďarsku žijú priateľský ľudia. Pred Vašimi investíciami (arabskými) nejestvujú žiadne právne prekážky. Maďari investorov vnímajú ako svojich priateľov, lebo vytvárajú pracovné miesta.

– Chcem vašu pozornosť upriamiť na investíciu do obchodu s nehnuteľnosťami. Všetko, čo dnes skúpite v Maďarsku, behom pár rokov bude mať výrazne vyššiu hodnotu.

– Svet sa radikálne mení. Tu máme napríklad na stole návrh voľného obchodu s Amerikou, ktorá výrazne zmení situáciu v Európe (TTIP).

– Krajiny, ktoré neotvoria svoje hranice zahraničným investorom, budú porazení. Preto je nutné, aby sme sa stali súčasťou globalizácie.

To, čo Orbán v tomto svojom prejave preukázal, je absolútna podpora globalizmu. Z vysoka kašle na záujmy Maďarských občanov. Nemá problém pustiť sem ten kapitál, ktorý vznikol práve na náš úkor vo forme cien PHM. Ja, ako Maďar žijúci na Slovensku by som bol najradšej, keby Maďarsko malo statočného, múdreho a spravodlivého premiéra. Dlhé roky (kým som sa nezačal politike FIDESZ-u venovať hlbšie) som bol obdivovateľom Orbána. Žiaľ kráľ je nahý.

Zdroje:

– devízové úvery:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_order=&na_start=120&na_step=30&t=9220642

Azzal, hogy 256,6 Ft-on forintosítják a svájci frankos hiteleket, cserbenhagyta a kormány az adósokat. Hiszen a legtöbben 160-170 Ft-os árfolyamnál vették fel a hitelt. Korábban a Fidesz azt ígérte, hogy vagy a hitelfelvételkori árfolyam lesz a mérvadó, vagy pedig a hitelfelvételkori és a mostani árfolyam különbözetén 50-50 %-ban terhelik a bankokra és az adósokra. Vajon miért hátrált meg a kormány? A kitiltási botrány miatt? A fokozodó nemzetközi nyomás miatt?

Tým, že transformácia devízových úverov bola prevedená s pokazeným kurzom na úrovni 256,6 HUF, vláda dlžníkov zradila. Veď väčšina klientov brali forintové úvery na úrovni 160-170 za 1 švajčiarsku franku. Pred voľbami FIDESZ sľuboval, že transformácia úverov bude sledovať pôvodný kurz, nie pokazený. Treba dodať, že banky svojim klientom poskytli forinty, nie franku, teda ich nárok na zdvojnásobenie pohľadávok je čistý podvod, schválený aj vládou Orbána.

http://www.civilkontroll.com/orban-a-bankok-becsaptak-a-devizahiteleseket/

http://24.hu/belfold/2013/07/04/orban-hazahoz-mennek-a-tuntetok/

http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=5301

V článku citujú manželku Viktora Orbána: “Ja som prekážkou toho, aby manžel pomohol podvedeným, lebo by mu odrezali hrdlo…”

To isté, ale aj s video záznamom:

http://hir.ma/belfold/devizahitel-ugyek/orban-viktort-megfenyegettek-a-bankok-hogy-elvagjak-a-torkat-rejtett-kameras-felvetel-levai-aniko-beszelgeteserol/139700

národné tabakové predajne:

http://444.hu/tag/trafikmutyi?page=1

http://trafikmutyi.cafeblog.hu/2013/05/21/a-szlovak-kapcsolat/

– orná pôda:

http://tenytar.blog.hu/2016/03/07/videk_a_foldmutyi_utan_a_fidesz_a_hal-_es_vadgazdalkodasra_is_rateszi_a_kezet

Ángyán József kitálal: „A fidesz egy szűk csoportja tartja kézben a földek 85%-át“

„Úzka skupina FIDESZ-u majú pod kontrolou 85% ornej pôdy“

https://www.youtube.com/watch?v=2hIqgU8yiV0

– zrušenie ústavy:

http://www.fusz.hu/fuszdrupal/?q=content/az-alapt%C3%B6rv%C3%A9ny-k%C3%B6zjogilag-%C3%A9rv%C3%A9nytelen

Tento výber je skutočne iba minimálny z množstvo materiálov. Orbán a jeho režim “žije” iba preto, lebo aj tzv. opozícia sa javí ako horšia. Pripomínam, že podľa môjho názoru zámerne rozbili opozíciu, aby protinárodné zákony schválili práve tzv. pronárodné strany.

Druhým problémom je ten, že je veľa takých “jednoducho mysliacich” ľudí, ktorí aj keď budú umierať od hladu, aj tak budú voliť Orbána.

Tretí zásadný problém je identický so Slovenským: prebudení sa nedokážu zjednotiť. Každý si myslí, je on je ten najoprávnenejší na riadenie krajiny. Preto sa sila prebudených roztriešti medzi mnoho skupín.

By |2017-01-29T12:15:15+00:0029. januára 2017|Categories: Infovojna|14 komentárov

About the Author:

Avatar

14 komentárov

  1. i need help with my dissertation https://buydissertationhelp.com/

  2. las vegas slots free play https://411slotmachine.com/

  3. gay video chat sites realty to dirty roulette https://gaytgpost.com/

  4. gay men dating sites missouri https://gaypridee.com/

  5. 2symptom

Leave A Comment