Keď za zobudia ale už je neskoro ak to pôjde znova rovnako

//Keď za zobudia ale už je neskoro ak to pôjde znova rovnako

Keď za zobudia ale už je neskoro ak to pôjde znova rovnako

Teší ma že ľudia konečne začali vnímať aj politiku škoda, že to je len dočasné a len vtedy keď ich zo sna prebudia na vyššie plány. Neviem či sa za normálneho stavu hanbia vyjadriť svoju rozhorčenosť zo stavu republiky alebo len čakajú kedy im dajú dole obojky a je to celospoločensky dovolené pindať na jedných ale bože chráň ukázať aj na druhú stranu. Kiež by sa zobudili skôr a nie až kedy ich media spolu z ostatnými dostali do situácie kedy ďalší krok povedzme to v šachovej terminológie rovná sa „Pat-u“ aj keď Vás media držia v nádeji že ďalší krok je šach-mat. V tom domčeku na kopci nemá nikto celospoločenské riešenia, ktoré dokážu urobiť to slušné Slovensko, o ktoré bojujú ľudia v daždi a to oprávnene.

Ak by odišla aj celá vláda preč, čo  tam zostane zase ?? Máme tam ľudí, ktorí robili kreatívne veci s daňovým priznaním a sústavne vykrikujú a robia ako kapitán hovorí „theatro“ bez výsledku, máme tam takých, ktorý osočujú ľudí že financujú mafiu pritom tak isto financovali mafiu a to ešte skôr, ďalej vybuchavajúcich politický kapitál na smrti mladých nevinných ľudí bez toho aby mali čo by len najmenšie dôkazy, mame tu stranu, ktorá ak dostane ešte viac hlasov tak si tam môže na nominovať doslova celú svoju rodinu v počte 11 detí.  A máme tu „extremistov“ ktorý síce nechcú byť extrémistami ale občas vypustia veci, ktoré dávajú náboje ostatným ľudom na takéto pomenovanie.  Preto sa pádne pýtam čo potom? Čo tým dosiahnete ? Pustíte tam ďalšie lačné psy, ktoré nemajú absolútne kompatibilitu pracovať spoločne za nejakú víziu lepšieho slušnejšieho Slovenska. Dokedy sa budete takto cykliť a pochopíte že musíte byť angažovaný občania 24 hodín denne nie len vtedy keď sa niečo zomelie a media Vás vybičujú k nejakej činnosti.

Nemôžete nechať robiť niekoho prácu bez toho aby ste ho kontrolovali nestačí to každé 4 roky pričom Vás dokážu oklamať, že bude lepšie len im dajte ďalšiu šancu ako naivné mladé dievčatká uveríte ich sľubom? To vážne ! Prečo sa všetci slušní čestní ľudia boja politiky a nechávajú to miesto voľné zlodejom, sociopatom a psychopatom. Vy občania SR sa musíte zmeniť vytvoriť svoju opozíciu a vymeniť všetkých tých čo majú Slovensko len ako dojnú kravu. Už teraz je neskoro ale stále môžete prekvapiť.

By |2018-03-16T21:20:33+00:0016. marca 2018|Categories: Infovojna|16 komentárov

About the Author:

Avatar

16 komentárov

  1. custom dissertation writing service https://help-with-dissertations.com/

  2. … [Trackback]

    […] Find More here to that Topic: blog.infovojna.sk/ked-za-zobudia-ale-uz-je-neskoro-ak-pojde-znova-rovnako/ […]

  3. gay dating baton rouge https://speedgaydate.com/

  4. ierracial gay chat rooms https://gay-buddies.com/

  5. gay dating sites in nc https://gaypridee.com/

  6. 3garnish

  7. … [Trackback]

    […] Info on that Topic: blog.infovojna.sk/ked-za-zobudia-ale-uz-je-neskoro-ak-pojde-znova-rovnako/ […]

  8. … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: blog.infovojna.sk/ked-za-zobudia-ale-uz-je-neskoro-ak-pojde-znova-rovnako/ […]

Leave A Comment