KDH ukázalo národu svoju pravú tvár! Pred voľbami sa spojilo s najväčšími liberálnymi extrémistami z PS a SPOLU!

//KDH ukázalo národu svoju pravú tvár! Pred voľbami sa spojilo s najväčšími liberálnymi extrémistami z PS a SPOLU!

KDH ukázalo národu svoju pravú tvár! Pred voľbami sa spojilo s najväčšími liberálnymi extrémistami z PS a SPOLU!

Predstavitelia mimoparlamentných strán Progresívne Slovensko, Beblavého SPOLU a KDH uzatvorili v stredu dohodu o predvolebnej spolupráci.

Ako k tomu dodali, že dohoda obsahuje dva konkrétne záväzky. Strany sa dohodli na vzájomnom neútočení v predvolebnej kampani. Rovnako, že ak by niektorá mala taký pocit, okamžite si to medzi sebou vysvetlia. V dohode si zakotvili aj mechanizmus zmierovacieho konania. A chcú tiež hľadať prienik v programových prioritách budúcej vlády, resp. hľadať cestu aj v citlivých otázkach, aby ich tie nerozdelili. Predseda KDH Alojz Hlina avizoval, že strany sa budú neskôr snažiť aj o dohodu o povolebnej spolupráci. Truban zase uviedol, že každá opozičná strana, okrem niekdajšej opozičnej a súčasnej koaličnej strany MOST-Híd, je vítaná na diskusiu.

K danej spolupráci týchto liberálov sa vyjadril aj azda najznámejší daňový, volebný a pozemkový podvodník Andrej, ktorý na margo toho povedal: „Vítam, že PS, Spolu a KDH vedú dialóg a chcú spolupracovať. Od začiatku hovorím, že celá demokratická opozícia musí občanom ukázať schopnosť spolupracovať a pripravenosť prevziať zodpovednosť za našu krajinu a vrátiť Slovensko späť všetkým ľuďom. Prekvapilo ma, že v dokumente chýba vylúčenie spolupráce so Smerom, SNS a extrémistami, pretože to je jednoznačný postoj, ktorý očakávame aj od našich možných partnerov. Verím, že celá demokratická opozícia sa jasne dohodne, že (1.) vylučujeme vládu so Smerom a jeho klonmi, SNS a extrémistami, (2.) že našimi prioritami sú Zdravotníctvo, Spravodlivosť, Boj proti korupcii a Školstvo, (3.) že naša vzájomná komunikácia bude férová a slušná.“

Toto povie človek, ktorý nielenže nebol doposiaľ schopný vrátiť ani ukradnutý pozemok (nieto ešte Slovensko všetkým ľuďom), ale ktorý sám patrí medzi najväčších slovenských podvodníkov, extrémistov a vlastizradcov! A ktorý až pachtí po prevzatí moci! Tak tento človek s 5%-nými preferenciami si tu ide určovať s kým a za akých podmienok bude diskutovať a pôjde do vlády. Nuž ale takéto niečo sa dalo pri takom bezcharakternom jedincovi a politickom analfabetovi, ktorý sa snaží za každý cenu uchrániť pred trestným stíhaním za svoju minulosť, jednoznačne očakávať.

V stredu teda oficiálne došlo k tomu, na čo dlhodobo poukazujem, tj. že tzv. „konzervatívci“ a „kresťania“ z KDH nemajú s kresťanstvom a konzervativizmom nič spoločné, pretože v priebehu pár dní pri vidine uchopenia moci dokázali zradiť všetky svoje ideály a tzv. „hodnoty“ a dohodnúť sa na spolupráci s najväčšími ultraliberálnymi extrémistami z Progresívneho Slovenska a SPOLU! Ide o spoluprácu, ktorej hlavým cieľom je v jednoduchosti povedané zabezpečiť to, že KDH nebude verejne poukazovať na nekresťanské zvrátenosti ultraliberálov a ultraliberáli zase na totálnu faloš a farizejstvo KDH-ákov, ktoré je až do oči bijúce! V stredu sa teda ukázala pravá tvár KDH, ktorí sú za miesta v parlamente a vláde ochotní zapredať aj dušu a spojiť sa s hocikým – aj s najväčším liberálnym odpadom, aký sa kedy na Slovensku objavil.

Ak by totiž vládu na Slovensku po voľbách uchopili títo ľudia, čaká SR čistá politická, ekonomická a sociálna katastrofa, politický amaterizmus a pretláčanie tých najväčších liberálnych zvráteností, ktoré možno vidieť na súčasnom liberálnom Západe! Toto by si mali ľudia konečne naplno uvedomiť a najmä sa podľa toho v nastávajúcich parlamentných voľbách aj zariadiť. A nielen obyčajní ľudia, ale aj lídri tých pronárodných a kresťanských subjektov, ktorým naozaj záleží na národe a vlasti!

Martin Bago

https://www.ta3.com/clanok/1159450/nebudu-na-seba-utocit-progresivci-spolu-a-kdh-uzatvorili-dohodu.html
https://www.hlavnydennik.sk/2019/07/10/prave-teraz-ps-a-spolu-uzatvorili-dohodu-o-spolupraci-s-kdh/
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/518611-koalicia-ps-a-spolu-uzatvorila-s-kdh-dohodu-o-spolupraci/
https://www.ta3.com/clanok/1159470/kiska-prezradil-co-mu-chyba-v-dohode-medzi-ps-spolu-a-kdh.html

By |2019-07-10T17:55:03+00:0010. júla 2019|Categories: Infovojna|2 komentáre

About the Author:

Avatar

2 komentáre

  1. … [Trackback]

    […] There you can find 98993 additional Info on that Topic: blog.infovojna.sk/kdh-ukazalo-narodu-svoju-pravu-tvar-pred-volbami-sa-spojilo-s-najvacsimi-liberalnymi-extremistami-z-ps-a-spolu/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More on on that Topic: blog.infovojna.sk/kdh-ukazalo-narodu-svoju-pravu-tvar-pred-volbami-sa-spojilo-s-najvacsimi-liberalnymi-extremistami-z-ps-a-spolu/ […]

Leave A Comment