Kauza storočia naberá na obrátkach! Epsteinova „samovražda“ sa nezdá ani vyšetrovateľom! Nadnárodná oligarchia zametá stopy!

//Kauza storočia naberá na obrátkach! Epsteinova „samovražda“ sa nezdá ani vyšetrovateľom! Nadnárodná oligarchia zametá stopy!

Kauza storočia naberá na obrátkach! Epsteinova „samovražda“ sa nezdá ani vyšetrovateľom! Nadnárodná oligarchia zametá stopy!

Pedofilná kauza storočia, ktorej vyšetrovanie sa oficiálne vo svete spustilo v júli zatknutím amerického finančníka Jeffreyho Epsteina, ktorému hrozilo za jeho pedofilné delikty, ktoré sa za účasti stoviek vplyvných svetových politikov, biznismenov a elitárov odohrávali nielen v jeho vilách najmä na Panenských ostrovoch, ale aj v pojazdnom bordeli, tj. v lietadle prezývanom tzv. Lolita express, min. 45 rokov väzenia a ktoré malo vyústiť v súdny megaproces, ktorý sa za účasti Epsteina mal začať už čoskoro, už bude prebiehať bez jeho prítomnosti. Po tom, čo sa koncom júla prvýkrát pokúsil o „samovraždu“, čo ešte prežil, v týchto dňoch skonal. A dôvod? Opäť „samovražda“.

Epstein sa podľa zverejnených informácií mal obesiť v cele, v ktorej sú vysoké stropy, nie je tam nič, za čo by dalo zavesiť a ani nič, čo by ho obeseného udržalo. Teda okrem látok na posteliach, ktoré sú špeciálne vyrobené tak, aby dospelé telo neudržali. Okrem toho, Epstein bol po prvom pokuse o samovraždu pod neustálym dohľadom. Teda až do dňa krátko pred jeho smrťou, kedy bol „náhle“ presunutý z cely s neustálym kamerovým dohľadom do normálnej cely, v ktorej mal takmer ihneď spáchať „samovraždu“ a dozorca ho tam podľa dostupných informácií mal nájsť až 4 hodiny po jej vykonaní, keď bol už Epstein celý modrý, tj. keď mu už nebolo pomoci. Cela teda nebola podľa oficiálnych informácií kontrolovaná podľa predpisov. Prečo? A ako je možné, že kľúčový svedok nebol v tomto extrémne dôležitom súdnom procese strážený tak, ako mal byť?

Zaujímavý je aj fakt, že deň pred jeho už vydarenou „samovraždou“ súd zverejnil prvých 2000 strán žaloby proti Ghislaine Maxwellovej, Epsteinovej dohazovačke, ktorú platil za to, že mu vozila neplnoleté dievčatká a pomáhala mu to celé spolu s ďalšími ľuďmi organizovať. FBI preto okamžite zahájila vyšetrovanie, ktorého cieľom má byť zistiť, čo sa vlastne Epsteinovi stalo. Dôkladné vyšetrenie požaduje aj samotný americký prezident Donald Trump, ktorý sa už rok a pol dozadu tvrdo pustil do boja proti zločinom Deep Stateu a elitám z pozadia Demokratov, ktorí boli do Epsteinovej kauzy vo veľkom zapojení. Spolu s ním totiž chodili do jeho lietadla a na jeho ostrov na Panenských ostrovoch, kde poriadal bujaré pedofilné večierky, stovky vplyvných a celosvetovo známych osôb, medzi nimi stovky nielen amerických, ale aj svetových politikov, biznismenov, bankárov, oligarchov, vysokých verejných činiteľov, sudcov, hercov a iných vysokopostavených osôb.

Medzi nimi boli napr. bývalý americký prezident Bill Clinton, ktorý mal byť Epsteinovým hosťom dokonca až 26 krát, bývalý americký minister financií Larry Summers, slávni herci ako Ralph Fiennese, Alek Baldwin, Kevin Spacey, izraelský premiér Ehud Barakči či britský princ Andrew a ďalší politici a miliardári. A to je samozrejme len smietka mien. Zoznam a pavučina je omnoho väčšia a siaha po celom svete!

A preto je na mieste sa spýtať: Šlo skutočne o samovraždu? Prečo, keď sa Epstein už raz pokúsil o „samovraždu“, nebol v tak dôležitom procese pod stálym dohľadom? Komu z vysokých politických kruhov jeho smrť vyhovuje? Kto mu k jeho „samovražde“ dopomohol? A kto sa týmto spôsobom vykúpil, resp. aspoň na čas uchránil od zatknutia? Aj keď sa Epsteinovou smrťou vyšetrovanie môže skomplikovať, pretože jeho svedectvo ako organizátora bolo v prípade odhalenia gigantickej pedofilnej siete kľúčové a autentickosť jeho výpovede by bola aj reálna, keďže mu za ňu sľúbili odpustenie časti trestu, no americké úrady uviedli, že bez ohľadu na jeho smrť bude vyšetrovanie pokračovať a mnohé osoby budú vypočúvané aj naďalej. Americké úrady sa totiž začínajú po smrti Epsteina zameriavať práve na Epsteinovu dohazovačku Maxwellovú.

Deep State, resp. nadnárodná oligarchia namočená do najväčších svetových zločinov a zvrhlostí teda očividne zametá stopy a snaží sa uchrániť pred ich zmedializovaním a následným obvinením a zatknutím. Dúfajme však, že vyšetrovanie nepôjde do stratena a nakoniec vyplávajú na svetlo sveta ďalšie informácie o zvrhlých oligarchoch, ktorí desaťročia na nevinných deťoch páchajú tie najväčšie zverstvá! Svet superbohatých a zvrhlých elít si po smrti Epsteina teda vydýchol, no dúfajme, že len na chvíľu…

Martin

https://www.infovojna.sk/article/co-sa-vlastne-stalo-s-epsteinom-kto-bol-a-ako-suvisi-jeho-udajna-samovrazda-s-vysetrovanim-pedofilnej-siete-globalneho-kriminalneho-syndikatu
https://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/amerika/policie-se-po-smrti-epsteina-zamerila-na-dceru-medialniho-magnata_529481.html
https://www.courthousenews.com/porn-titles-unveiled-in-tranche-of-jeffrey-epstein-files/
https://www.miamiherald.com/news/state/florida/article233704797.html
https://www.nytimes.com/2019/08/10/nyregion/jeffrey-epstein-suicide.html
https://thehill.com/opinion/criminal-justice/456965-jeffrey-epsteins-suicide-makes-no-sense
https://www.politico.com/story/2019/08/11/jeffrey-epstein-kellyanne-conway-trump-clinton-1457217
Viac som o tejto megakauze písal tu:
https://blog.infovojna.sk/kauza-storocia-sa-vyjija-do-epsteinovej-medzinarodnej-pedofilnej-siete-su-zapojene-stovky-vplyvnych-svetovych-politikov-biznismenov-a-elitarov/

By |2019-08-12T16:36:16+00:0012. augusta 2019|Categories: Infovojna|1 Comment

About the Author:

Avatar

One Comment

  1. shrooms 20. októbra 2021 at 13:38

    … [Trackback]

    […] Read More on to that Topic: blog.infovojna.sk/kauza-storocia-nabera-na-obratkach-epsteinova-samovrazda-sa-nezda-ani-vysetrovatelom-nadnarodna-oligarchia-zameta-stopy/ […]

Leave A Comment