H.C.Strache vs Glváč

//H.C.Strache vs Glváč

H.C.Strache vs Glváč

Všetky „relevantné a systémové“strany u nás,majú plné huby demokratických princípov západu,vzorom je západná politická morálka a nadšenie pre všetko západné je priam povinné a malo by byť aj pre obyvateľstvo,aspoň podľa vyjadrení lídrov.
Dalo by sa teda očakávať,že sa teda aj naši politici,budú správať „relevantne a systémovo“.Skutočnosť,je ale viditeľne iná.
V Rakúsku,zaostalej to krajine hen za dunajom,čo by „kamenem dohodzev“,akýsi bezvýznamný politik,takto
vicekancelár a predseda druhej najsilnejšej strany,si dva roky,opakujem DVA ROKY,pred mandátom ,vyrazil na ostrovček na dovolenku,chcel zainponovať peknej slečinke,a v opileckom ošiali tliapal o miliónoch a ako pomôže financovať stranu a korumpovať podnikateľov a noviny.Smola,že si na dovolenku zobral fešáka,čo ho nahral na video a možno to na neho aj nastražil.

Vtip je v tom,že ako sa stal vicekancelárom,po dvoch rokoch sa táto nahrávka objavila na verejnosti .
Strache druhý deň po zverejnení ,z funkcie vo vláde i strane odstúpil a o dva dni padla celá vláda.Len tak,z ničoho nič.Konec,finito,ende. Nikoho nezaujímalo,že ešte vtedy nebol vo funkcii a teda by si prípadne mohol robiť a tliapať čo chce,dokonca sa tým ani Strache neobhajoval,jednoducho sa choval ako „systémový a relevantný politik“a JEDNOUCHO ODSTÚPIL,len tak,a je to.Neviem si predstaviť,čo a zemetrasenie by v Rakúsku nastalo,keby malo čosi ako „tréma“u nás,či nahrávky ako Kočner-Trnka!
Je nepochopiteľné,že Glváč a nie iba on i sudcovia,prokurátori a i iní štátni úradníci,sa svojich postov držia a čo horšie,že štátna moc a stranícke centrá nerobia nič,ba dokonca svojich ešte aj podporujú!Vraj Trnku nemožno odvolať,nie je taký zákon-vraj,tvrdím,že nie je taký zákon,aby korupčný prokurátor ,mohol ostať v úrade.V každom normálnom štáte by skončil prinajmenšom v CPZ,a vo vyšetrovacej väzbe!
Milý Glváč,mal okamžite odstúpiť,bez kecov a ihneď.
To však ako mimoriadnosť nevnímam,od gaunera,jeho formátu,no to,že mu strana a jej predseda jednoznačne“ neporadí“okamžitú abdikáciu,to za problém považujem!
Veľmi sa čudujem vedeniu strany SMER a najmä R.Ficovi,že takto pred voľbami riskuje s renomé strany,ktorá je na Slovensku „úspešným projektom“.Zdá sa,že táto strana sa v nasledujúcich voľbách pochová sama,lebo podobných lapsusov,ako má fanúšik US vrtulníkov,bude pravdepodobne viac.Ono možno aj tých straníkov bude viac,tak by bolo snáď lepšie voličom ukázať,že toto nie je pre stranu prijatelné a nie že niektorí môžu,či by mohli.
Uvidíme.20 percent istých,zajtra nemusí byť pravdou,špina pomaly a isto preráža hrádzu mlčania a ak sa raz roztrhne a ona tú hrádzu roztrhne,bude tu taká vlna svinstva a tak silná,že to aj táto úpešný projekt“ strana jednoducho ne ustojí.I volič si môže raz povedať“a stačilo“!Ak si volič SMERU,raz zráta abslútne prisprostú personálnu politiku Fica,ako Lajčák,Beňová,Maďarič,ťahy,ako neodvolať Kaliho,nečinnosť generálneho prokurátora,mlčanie na prešľapi NAKA,odstúpenie z postu premiéra a zmierlivá politika Peleho k liberálom i presakujúci rozkol v strane,plus jednoznačne proti SMERU podstrkovaná Gorila,môže prinajmenšom výrazne uškodiť.
Nebol by som si úspechom a neohrozenosťou tak istý,lebo zdá sa,že končia časy,keď nebola alternatíva,už je.Je to Harabinova a pozor,Mečiarova strana a to už alternatíva je!Byť čistým.milého Glváča by som vyrazil,tak,že by mu moja topánka ostala medzi polovičkami…..byť čistým,istotne!

By |2019-10-29T21:32:19+00:0029. októbra 2019|Categories: Infovojna|18 komentárov

About the Author:

Avatar

18 komentárov

  1. … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: blog.infovojna.sk/h-c-strache-vs-glvac/ […]

  2. professional dissertation help reviews https://mydissertationwritinghelp.com/

  3. custom dissertation writing service 2019 https://help-with-dissertations.com/

  4. dissertation help ireland gumtree https://dissertationwriting-service.com/

  5. free slots that pay cash https://slot-machine-sale.com/

  6. Phigital 20. januára 2022 at 19:28

    … [Trackback]

    […] Find More Info here on that Topic: blog.infovojna.sk/h-c-strache-vs-glvac/ […]

  7. gay latino’s, dating site’s https://speedgaydate.com/

  8. gay chat phone line lockerroom https://gaytgpost.com/

  9. 3purposed

  10. … [Trackback]

    […] Find More here on that Topic: blog.infovojna.sk/h-c-strache-vs-glvac/ […]

Leave A Comment