Eric Frey

//Eric Frey

Eric Frey

Eric Frey obvinil Hörmanna z popierania zločinov nacistov („Leugnung der Nazi-Verbrechen“ vid. artikel „Ermittlungen gegen Franz Hörmann eingestellt“ ), tu Hörmann hovorí na začiatku o tom, ako k tomu došlo.

Tu vidíme Eric Freyov artikel, kde obviňuje Hörmanna a vyjadruje sa, že takýto človek by nemal učiť na univerzite (z 2012).

http://derstandard.at/1326504015830/Das-Problem-mit-Franz-Hoermann

Tu artikel o tom, že v roku 2012 prokuratúra proti nemu trestné konanie zastavila.

http://derstandard.at/1336563154813/WU-Professor-Ermittlungen-gegen-Franz-Hoermann-eingestellt

A následne zdroj toho dokumentu z 2011, ktorý hovorí o tom, že terrorizovať niekoho za názor (ak by ho mal), je neprípustné, ako bolo aj diskutované v Infovojne.

http://www2.ohchr.org/english/bodies/hrc/docs/gc34.pdf

A následne Eric Frey po vypuknutí ukrajinskej krízy tvrdí, že USA na Ukrajine nemá žiadne záujmy, že Putin napadol suverenny štát a Dirk Müllera obvinil zo šírenia ruskej propagandy.

Nech si každý o Eric Freyovi urobí názor aký chce, na základe týchto zdrojov.

Ale mne sa zdá, že ten systém, ktorý sa používa, vidíme často. Ako keby to bol playbook. Manuál.

Vymenitelný pinokio Eric Frey nemá problém označiť hocikoho za popierača zločinov tzv. nacistického režimu (skrátený opis pre „§ 3h. Nach § 3g wird auch bestraft, wer in einem Druckwerk, im Rundfunk oder in einem anderen Medium oder wer sonst öffentlich auf eine Weise, daß es vielen Menschen zugänglich wird, den nationalsozialistischen Völkermord oder andere nationalsozialistische Verbrechen gegen die Menschlichkeit leugnet, gröblich verharmlost, gutheißt oder zu rechtfertigen sucht.“ zdroj: https://www.ris.bka.gv.at/GeltendeFassung.wxe?Abfrage=Bundesnormen&Gesetzesnummer=10000207 ), a obratom ruky obhajovať Banderovcov na Ukrajine.

Teraz len chýbajú médiá, ktoré tohoto človeka konfrontujú z jeho výpoveďami z minulosti a z toho vyvodia odhad charakteru a spoľahlivosti jeho „žurnalistickej“ práce.

My tu ale máme médium ako SME, ktoré „nesklame“.

https://svet.sme.sk/c/5316910/bandera-uz-nie-je-ukrajinsky-hrdina.html

V článku z 2010 sa píše:

„Kým Juščenka súd nahneval, východná časť Ukrajiny, ktorá považuje Banderu za zločinca, sa potešila, podobne ako niektoré európske krajiny, ktoré banderovcov obviňujú z fyzickej likvidácie Židov, Poliakov aj Čechov.“

Tým, že sa používajú termíny „obviňuje“ a „považuje za zločinca“, sa popiera, že existujú historické fakty a výpovede svedkov z Ukrajiny. Bolo v roku 2010 vznesené obvinenie/trestné stíhanie Petry Procházkovej v zmysle zákona?

By |2017-09-01T05:36:46+00:001. septembra 2017|Categories: Infovojna|3 komentáre

About the Author:

Lars
Poslucháč infovojny z Piešťan, istý čas sa telefónom hlásil z Norimbergu. Od 2016 oficiálne ITéčkar, formou Fachinformatiker in der Anwendungsentwicklung (IHK). Nepripisujúc takýmto papierom žiadnu hodnotu, po vyhodení z TU v Drážďanoch s odporom k Bologna reforme.

3 komentáre

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 49974 more Info to that Topic: blog.infovojna.sk/eric-frey/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Information on that Topic: blog.infovojna.sk/eric-frey/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Find More on on that Topic: blog.infovojna.sk/eric-frey/ […]

Leave A Comment