eID, eDeath a iné operačné programy a nástroje eKoncentráku európskych národov

//eID, eDeath a iné operačné programy a nástroje eKoncentráku európskych národov

eID, eDeath a iné operačné programy a nástroje eKoncentráku európskych národov

Čoskoro budem hrdým majiteľom nového ID, ktoré mi umožní slobodne sa pohybovať po území, inštúciách, a neskôr dúfam aj eShopoch Štvrtej Ríše. Ale zaostávam v celkovej eElektornizácii, nemám smartphone ani tablet s Androidom, ani iPhone ani PC alebo notebook s MS Windows. Ten občiansky mi dáva istotu, že Slovensko ako štát reálne existuje, Slovenská republika nie je žiadny podvrh. Aj ma odfotili priamo v eCentre, ani som si nemusel sám robiť fotografiu, dúfam že to bolo nejaké vysoké rozlíšenie a majú aj naše očné biometrické údaje.

eEutanázia ako služba systému eDeath bude najobľubenejší produkt. Produkt ktorý prinesie zníženie výdavkov na zdravotnú starostlivosť. A ešte sporenie/pôžičky k tomu, na tento posledný úkon v živote ePacienta.

Čoskoro budeme závidieť tým, čo si na svoju smrť nemuseli sporiť v Tretej Ríši, ale mali to rýchlejšie.

Ale že sa k občianskemu neberú aj odtlačky prstov … z iPhonov vraj NSA už odtlačky podlľa všetkého pobrala. A arabskí bratia eDoklady nepotrebujú, ani obsah telefónov s odrezanými hlavami sa im nechce ukazovať, je to proti ľudským právam.

Matne si spomínam, ako som sa smial keď chodili po slovensku tie MHD autobusy s reklamou na portál slovensko.sk, čo je to zase za idiotinu v štýle projektu bločkovej lotérie. Vtedy som netušil, že tí hajzli ma tam časom vcucnú pomocou občianskeho preukazu obyvateľa neexistujúceho štátu. Facebook nemám, ale tento nový facebook to bude niečo lepšie. Už to nebude len o fotkách z dovoleniek, ale kolaborácia s fašistickým režimom naostro.

Všetko je to v … jediný spôsob ako z toho vystúpiť je život bezdomovca, na to gule nemám, baví ma veľa vecí ktoré by som tak realizovať nemohol, a tiež som citlivý na dobrú stravu, to spolu dokopy nejde.

A teraz mi poraďte. Koho mám voliť v tomto eKoncentráku v najbližších eVoľbách.

P.S: na ePortáli slovensko.sk mi v sekcii „životné situácie“ chýba sekcia eDefenestrácia (odstavenie zločincov od spoločenského vplyvu a umiestnenie do žalára). Spíšeme ePetíciu na ePortáli eSlovensko ako hrdí občania pod svojimi eIDčkami ? Raz to predsa vyjde keď budeme dobre voliť dozorcov v eKoncentráku. Tento férový zápas väzňov s dozorcami tábora určite vyhráme. Demokratické nástroje, už aj tie elektronické priamo od našich väzniteľov na to máme. Veľa štastia.

By |2017-03-22T17:43:27+00:0022. marca 2017|Categories: Infovojna|2 komentáre

About the Author:

Avatar

2 komentáre

  1. … [Trackback]

    […] Read More on on that Topic: blog.infovojna.sk/eid-edeath-a-ine-operacne-programy-a-nastroje-ekoncentraku-europskych-narodov/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More Information here on that Topic: blog.infovojna.sk/eid-edeath-a-ine-operacne-programy-a-nastroje-ekoncentraku-europskych-narodov/ […]

Leave A Comment