Civilná obrana v Dolnom Rakúsku svojim občanom – UROBTE SI ZÁSOBY!!! A u nás ako? BLACKOUT nehrozí?

//Civilná obrana v Dolnom Rakúsku svojim občanom – UROBTE SI ZÁSOBY!!! A u nás ako? BLACKOUT nehrozí?

Civilná obrana v Dolnom Rakúsku svojim občanom – UROBTE SI ZÁSOBY!!! A u nás ako? BLACKOUT nehrozí?

https://www.youtube.com/watch?v=2i-qSUE_7ps

https://rutube.ru/video/5fdbe1061fb9585f31636f0e2306e2ac/

POZOR!!! NEZANEDBAŤ!!!

Ak Civilná obrana v Dolnom Rakúsku teraz v lete doporučuje občanom, aby si urobili zásoby v prípade dlhodobého BLACKOUT-u, pretože nebude sa dať ani nakúpiť, tak sa asi čosi deje. A nebude to asi len nejaká veterná smršť a búrka, či snehové záveje (v lete?) ako je to tam napísané, zrejme nechcú paniku kvôli čomusi inému, čo je na spadnutie.

To by asi nehovorili o zásobovaní dezinfekčnými prostriedkami, pitnou vodou, liekmi, potravou pre zvieratá, potravou pre kojencov, malé deti, apod.

(V prílohe vám zasielam originál v nemčine, vo videu je to na konci preložené komplet.)

A u nás doma ako? BLACKOUT nehrozí?

Naša nezodpovedná vláda a vlastizradní poslanci (okrem Kotlebovcov a pár jedincov) vedia tak akurát vyslať ďalších našich vojakov na ruské hranice!!! Ako teraz v tomto týždni!!! A keď bude blackout na Slovensku, nebude tu zo slovenskej armády ani noha!

https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=schodze%2Fhlasovanie%2Fhlasklub&ID=42446&fbclid=IwAR2cd0vWNpDmk73JXYVS1YGQDp9x7JmZM94-dRNwATQ0c5aqC1AmlwWLugU

Nemajte obavy, navoňaná Sorosova Barbie z prezidentského paláca vám pomoc určite nepošle! Tá má iné priority.

Ľudia! Musíte myslieť na seba, na svoje deti, rodinu a domáce zvieratá vy sami! A to teraz, keď je ešte čas a obchody a lekárne sú plné tovaru.

A ako môže dôjsť k tomu obávanému blackoutu, pred ktorým okrem iného varuje Civilná obrana Dolného Rakúska? Veľmi jednoducho.

1/ Stačí iba jedna obrovská magnetická búrka na Slnku a celá naša civilizácia na stračej nôžke, vybudovaná na nespoľahlivej elektronike, je bleskovo odstavená. Bez zásahu človeka.

2/ V prípade občianskej vojny – experti hovoria, že západnú Európu čaká osud Sýrie, pretože si teroristov vozia sami a iba armády budú vedieť urobiť v uliciach horiacich miest opätovný poriadok, keď na pokyn zvonku vyjdú spoločne do ulíc šíriť svoju ideológiu. A títo mnohí akože utečenci to veľmi dobre vedia, a preto sa aj na to ako jediní „pravoverní veriaci“ poctivo pripravujú…

3/ V prípade vojny medzi mocnosťami! USA versus Rusko, resp. Čína.

Kto stavia svoje základne v blízkosti hraníc svojich nepriateľov, kto presúva svoje vojská k jeho hraniciam? Odpoveď  na toto je zároveň odpoveďou aj na to, KTO JE AGRESOR A KTO SA IBA BRÁNI, KTO CHCE VOJNU A KTO CHCE MIER!

Tajné služby v celom svete vedia, však to aj potvrdzujú rôzni vojenskí experti, že terajšia kríza v Perzskom zálive je ešte horšia a bližšia k celosvetovému konfliktu, než bola Karibská kríza v 60.roku, kedy pár okamihov chýbalo do odpálenia balistických atómových rakiet na obidvoch stranách (NATO versus Varšavská zmluva).

Rakúsko je neutrálny štát. Práve dnes protestujú Rakúšania proti presunom ďalších amerických vojsk cez ich územie smerom na východ. Myslíte si, že idú k nám? Alebo vari do Maďarska? Nie. Idú na hranice Ruska, ako aj naši vojaci.

A rakúska Civilná obrana (NIE NAŠA!), jemne povedané, naznačuje obyvateľom, UROB SI ZÁSOBY, lebo nenakúpiš!!!

*******
A TY ČO?, SLOVENKA A SLOVÁK!

Chceš len príjemné správy? Zlo sa samé odstráni strkaním hlavy do piesku? Tak potom nebuď v šoku!

ZMEŇ SVOJE MYSLENIE!

A pre úvod: UROB SI ZÁSOBY! – POKIAĽ SÚ OBCHODY A LEKÁRNE EŠTE PLNÉ TOVARU!

By |2019-06-22T00:08:47+00:0022. júna 2019|Categories: Infovojna|4 komentáre

About the Author:

Avatar

4 komentáre

  1. … [Trackback]

    […] Find More Information here to that Topic: blog.infovojna.sk/civilna-obrana-v-dolnom-rakusku-svojim-obcanom-urobte-si-zasoby-a-u-nas-ako-blackout-nehrozi/ […]

  2. Esport 17. februára 2022 at 11:49

    … [Trackback]

    […] There you will find 75630 additional Information on that Topic: blog.infovojna.sk/civilna-obrana-v-dolnom-rakusku-svojim-obcanom-urobte-si-zasoby-a-u-nas-ako-blackout-nehrozi/ […]

  3. … [Trackback]

    […] There you will find 61579 additional Info on that Topic: blog.infovojna.sk/civilna-obrana-v-dolnom-rakusku-svojim-obcanom-urobte-si-zasoby-a-u-nas-ako-blackout-nehrozi/ […]

  4. … [Trackback]

    […] Read More on on that Topic: blog.infovojna.sk/civilna-obrana-v-dolnom-rakusku-svojim-obcanom-urobte-si-zasoby-a-u-nas-ako-blackout-nehrozi/ […]

Leave A Comment