Chamradi sa nepáči činnosť organizácie NAKA

//Chamradi sa nepáči činnosť organizácie NAKA

Chamradi sa nepáči činnosť organizácie NAKA

Som veľmi rozhorčený.

Zo svojich mozoľov si v pote tváre a za nemalej obety na úkor mojej životnej úrovne platím svojimi daňami z príjmu,  nadmernou DPH aj rôznymi skrytými poplatkami okrem iných aj organizáciu NAKA, ktorá je určená na moju ochranu pred nekalou činnosťou kadejakej domácej parazitickej a kriminálnej chamrade, a v neposlednej rade aj pred zločincami zo zahraničia, ktorí neustále špekulujú nad tým, ako  našu vlasť zamoriť zdegenerovanými ideológiami multikultúry, genderizmu a zlomyselného, násilného miešania rás.
Dobre, však štát si platíme preto, aby nám poskytoval služby a zaručoval našu bezpečnosť.
Rozhorčený som preto, lebo, keď si NAKA robí svoju robotu v záujme mojej a vašej bezpečnosti, kadejaká chamradia menejcenná parazitická svoloč si ociambruje svoju hnusnú papuľu na poctivých ľudí, ktorí si aj v mojom životnom záujme len  plnia svoju povinnosť a záväzok voči nám všetkým – za naše peniaze.
Kadejaký niktoši, podvodníci, uchyláci, vlastníci nebankoviek, obsluhovači benzínových púmp, neúspešní žiadatelia o členstvo v komunistickej strane, tetovaní náušničkári, paraziti, inakší, feťáci, absolventi genderových štúdií a politológie na potratových “univerzítách” v Stropkove a v Žarnovici,  ešte včera vyskakovali po plafón, a búchali sa verejne o zem, že orgány majú bez zasahovania vyšetrovať previnenia kriminálnikov (len oni vedia, kto je zločinec), a dnes oni chcú diktovať, čo NAKA má, a čo nemá robiť, ako a koho má vyšetrovať.
 Keď však v NAKA oprávnene vyšetrujú Sörös-Schwartz Jugend, dobre, že tá vyššie uvedená chamraď nezačne podpalovať mestá a dediny. Nejedna krajina zakazuje Sôrösovi vstup na svoje územie, a chamraď na Slovensku mu zachvíľku bude stavať pomníky.
Teraz nevolajú po nezávislom vyšetrovaní, nežiadajú o expertnú pomoc od skúsených priateľov v Maďarsku a v Poľsku. Alebo, trebárs, aj FBI z Ameriky.
By |2018-11-14T12:41:28+00:0014. novembra 2018|Categories: Infovojna|1 Comment

About the Author:

Avatar

One Comment

  1. … [Trackback]

    […] Find More Information here on that Topic: blog.infovojna.sk/chamradi-sa-nepaci-cinnost-organizacie-naka/ […]

Leave A Comment